dinsdag 26 januari 2016

Sleutel kwijt, open je slot met lockpicking!Een slot open krijgen waarvan je de sleutel kwijt bent kan best nog wel eens lastig blijken. Maar je kunt natuurlijk voor kiezen om het slot met schade te openen.

Slot openen met schade

Door bijvoorbeeld een cilinderslot open te boren of door misschien zelfs wel een professionele slotenmaker in te huren. Maar het nadeel daarvan is dat de kosten oplopen. Je moet toch worden vervangend slot vinden. Wanneer je een beetje een goed slot wilt ben je toch alweer snel aardig wat geld kwijt. En je zult zien dezelfde dag wanneer je het nieuwe slot hebt geïnstalleerd kom je de oude sleutel nog ergens tegen.


Slot openen zonder schade

Een andere manier is lockpicking. Bij lockpicking loopt het slot geen schade op en kun je het dus later weer in gebruik nemen met de sleutel. Mocht je die dan terugvinden. Maar je kunt er ook voor kiezen om het slot gewoon schadeloos te vervangen. Dan kun je in de tussentijd gewoon een ander slot gebruiken en mocht je dan ooit nog de sleutel terugvinden. Dan kun je dat slot ook gewoon weer gebruiken.

Voordelen van lockpicking!

Het biedt dus vele voordelen die je normaal niet zou hebben wanneer je het slot met geweld zou vernietigen. Het is echter wel een vaardigheid waar wat oefening voor nodig is. Op het internet vind je volop de theoretische informatie die je nodig hebt om deze techniek succesvol aan te passen.

Maar het is ook een handigheidje waar je gewoon voor moet oefenen om het door te krijgen. Je vingers moet je trainen om het slot van binnen te herkennen. Als hij nu eenmaal een beetje mee bekend bent dan zul je hier de rest van je leven profijt van hebben.Want voortaan weet je dan een slot werkt en wat de kwetsbaarheden zijn. Dus mocht je je voortaan in een situatie bevinden waarbij je een slot moet openen. Dan heb je dus veel meer kans tot succes. Je kunt je voorstellen dat in noodsituaties of wanneer je gewoon de sleutel kwijt bent. Het erg voordelig kan zijn om hier bekwaam in te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten