vrijdag 22 januari 2016

Klom Navigator RecensieDe klom navigator lockpick set is een zeer grote set met een groot aanbod aan diverse lockpicks. Deze zet wordt gemaakt in China en de kwaliteit is daardoor wel iets minder dan de setjes uit Amerika. Desalniettemin is het voor dit geld nog steeds een fantastische investering juist omdat de set zo groot is en er veel verschillende tools in te vinden zijn.
Niet alleen qua lockpicks maar ook aan tension wrenches. Helemaal omdat er ook dubbelzijdige tension wrenches in deze set te vinden zijn. Deze zijn zeer breed inzetbaar. Zo kun je er bijvoorbeeld goed een auto slot mee lockpicken. Omdat je hierdoor de ruimte hebt om zowel onder als boven de pinnen naar de juiste positie te brengen.

Complete lockpick set

Verder komt deze set in een leren etui van een zeer stevige kwaliteit. Hierdoor kun je het geheel netjes en georganiseerd overal naartoe meenemen. Dit is een groot voordeel omdat je zo altijd je lockpick set bij je kunt dragen, waar je ook bent.


In deze set zijn ook een paar eigenaardige lockpicks te vinden. Deze zijn niet alleen bedoeld voor cilindersloten maar ook voor dimple sloten. Deze werken net even wat anders en daardoor zijn andere tools daar beter voor geschikt.

Goed gereedschap!

Door voor elke klus de beste gereedschappen te gebruiken kan je jezelf veel tijd en energie besparen. Dit is ook de reden waarvoor er zoveel verschillende lockpicks bestaan. Mocht het dus niet lukken met een bepaalde lockpick om een slot te openen probeert dan ook vooral andere lockpicks uit.

Soms zijn de pinnen zo opgesteld dat je het slot met een bepaalde lockpick zo kunt openen zonder ook maar veel te hoeven bewegen. Dit betekent dat de lockpick gewoon uitstekend past bij dit slot.

Het is dus helemaal niet zo raar om gewoon veel verschillende lockpicks uit te proberen. Wat dat betreft is dit een fantastische set juist omdat er zoveel verschillende lockpicks in te vinden zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten